Announcement Regulament "Sugestii si Idei"

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Regulament "Sugestii si Idei"


  Regulament Sugestii si Idei  Fiecare topic nou creat trebuie aprobat de un moderator pentru ca acesta sa devina vizibil. Acest lucru se face pentru ca moderatorul sa poata vedea daca ideea a mai fost deja propusa sau trebuie respinsa.
  Motivele pentru care sugestiile sunt respinse din start sunt:
  • O idee asemanatoare a fost deja sugerata. Acest lucru nu face inseamna ca ideea este respinsa, ci doar ca cineva s-a gandit inainte la asta. In acest caz, topicul se va inchide si se poate cere redeschiderea topicului in care ideea s-a mai discutat (in cazul in care acesta este inchis).
  • Reprezinta o idee ce nu se incadreaza in atmosfera jocului Ikariam. Aici se incadreasa sugestii precum introducerea avioanelor cu reactie, armelor nucleare , demonilor sau interventia extraterestrilor.
  • Sugereaza schimbari ale costurilor de ambrozie pentru contul Premium sau lucruri asemanatoare. Numai GameForge are control asupra acestor caracteristici si asupra preturilor lor. Daca doriti sa sugerati o caracteristica noua, costul in ambrozie a acesteia va fi determinat de catre GameForge.
  • Nu se furnizeaza informatii suficiente. Atunci cand se sugereaza o idee noua, trebuie sa se ofere anumite informatii. Spre exemplu, nu este suficient sa se spuna ca este nevoie de o unitate noua fara sa i se spuna ce daune face, cata viata are sau ce pozitie ocupa pe campul de batalie.
  • Se sugereaza prea multe idei intr-un singur thread. Se poate crea o confuzie in randul celor ce voteaza si de aceea este necesar sa se dezbata o singura idee.
  De asemenea, sunt respinse din start sugestiile ce dezavantajeaza jucatorii sau care cer posibilitatea de a putea transfera ambrozia de pe un cont pe altul.

  Daca ideile sunt respinse din start, moderatorul va inchide topicul si va mentiona printr-un post de ce acestea au fost respinse.
  In cazul in care ideea ta a fost respinsa si consideri ca aceasta merita aprobata, trimite un PM moderatorului care a respins sugestia, in care sa mentionezi de ce consideri ca ar fi trebuit sa fie acceptata sugestia ta sau sa trimiti informatiile necesare pentru a putea fi acceptata.

  O data ce ideea a fost acceptata de un moderator, se va face un poll in care userii pot vota Pro sau Contra, iar topicul va fi deschis pentru discutii.
  Topicurile care inregistreaza un procent de 75% Contra din primele 10 voturi se vor inchide. De asemenea, se vor inchide topicurile in care nu s-a mai discutat nimic timp de 30 de zile.
  In cazul in care ideea este bine primita de catre useri, cu multe voturi Pro, aceasta va fi discutata si de catre staff-ul IkariamRo si apoi trimisa mai departe.

  Nota:
  • Regulamentul forumului se aplica in totalitate si in aceasta sectiune.
  • Posturile de genul “Sunt pro.” / “Sunt de acord.” / “Imi place. E ok.” vor fi considerate drept PostHunt si tratate ca atare. Pentru acest lucru, se poate vota la poll.
  • Sugestiile pentru forum se vor face aici: Sugestii si Intrebari pentru Forumul Ikariam.
  “Sir, we're surrounded!”
  “Excellent. We can attack in any direction!”