Pinned Regulament sectiune "Ajutor si Intrebari"

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Regulament sectiune "Ajutor si Intrebari"





  1) Sectiunea "Ajutor si Intrebari", se adreseaza strict celor care aveti intrebari sau probleme legate de joc, postarile care nu sunt legate de aceasta sectiune se vor pedepsi conform regulamentului.
  2) Inainte de a deschide un topic folositi modulul de cautare ,,Search Forum,, pentru a fi siguri ca subiectul pe care doriti sa il expuneti nu a mai fost postat inaintea voastra.
  3) In caz de un topic cu subiectul care va intereseaza este inchis, trimiteti un PM moderatorului pentru a-l redeschide.
  4) Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele minute dupa postare.
  5) Titlul topicului sa fie cat mai sugestiv si in ton cu topicul nu sunt permise prescurtari .
  6)Nu este permis sa faceti trolling. Sunt interzise apelativele . Ex : " mah " , " ba " , " frate " , " mha " , " waaa " , etc . Precum si folosirea limbajului de messenger , mirc.
  7) Discriminarile de orice fel sunt interzise , existand posibilitatea banarii permanente.
  8)Strict interzis postarea de linkuri catre alte jocuri online ce nu apartin GameForge,reclame sau materiale pornografice .Va sugerez sa vizitati din cand in cand acest topic informativ deoarece pot interveni schimbari si/sau completari.

  In eventualitatea unor nemulturiri legate de activitatea unui membru al staff-ului, respectati ierarhia, astfel:
  - Plangerile asupra unui MOD se adreseaza unui SMOD.
  - Plangerile asupra unui SMOD se adreseaza unui BA.